Referenties

Referenties

Wij helpen u ontzorgen en maken al uw scharen en messen messcherp. Kwaliteit en service staat hierbij voorop. We put money where our mouth is. Om dit te bewijzen tonen we u échte referenties van échte praktijken.

Kappersscharen slijpen Amsterdam

Marjon
Kapster in Amsterdam

Beoordeling:
5/5

“Rick komt eens per jaar op de zaak slijpen voor iedereend die op dat moment de scharen wil laten slijpen. Wij zijn altijd tevreden met het resultaat; alles is weer lekker scherp en we kunnen meteen aan de slag.”

“Het slijpen betekend voor mij heel veel gemak. Het scheelt onwijs veel tijd en ik heb altijd scherpe scharen. Ik heb behoorlijk in de scharen geïnvesteerd, dus is het wel zo belangrijk dat ik nooit zonder scherpe scharen zit. Daarnaast vind ik jou een zeer betrouwbare man, die er ook nog leuk uit ziet;) Gezellig in de praktijk te hebben en….. je doet het veel beter dan anderen”

Kappersscharen slijpen Den Haag 3

Irene
Kapster in Den Haag

Beoordeling:
5/5
Kappersscharen slijpen Den Haag 2

Shannon
De Haagse Kapsalon

Beoordeling:
5/5

“Werken met scherpe scharen is altijd fijn! Dankzij de hulp van Rick hebben wij nu meer tijd over voor andere dingen zoals meer persoonlijke aandacht voor onze patiënten.”

“Als een van zijn eerste cliënten maak ik al enkele jaren gebruik van de slijpservice. Wanneer het weer tijd wordt bel ik Rick en ik weet dat ik daarna weer met goed scherpe scharen aan de slag kan. Door zijn flexibiliteit is er altijd snel een afspraak in te plannen en, als het voor mij beter uitkomt, slijpt hij zonder problemen gewoon bij mij thuis. Makkelijker kan niet!”

Kappersscharen slijpen Rotterdam 4

Sanoushka
Kapster in Rotterdam

Beoordeling:
5/5
Kappersscharen slijpen Vlaardingen

Flex Kappers
in Vlaardingen

Beoordeling:
5/5

“Wij altijd weer ontzettend blij als je geweest bent, fijne scherpe scharen. Zelf hebben we er een hekel aan en we krijgen ze ook lang niet zo scherp als jij ze krijgt! Het scheelt veel tijd, tijd die ik beter aan de klanten kan besteden!”

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Kappersscharen Slijpen Nederland. Voor ons is het essentieel dat de scharen goed scherp zijn. Behandelingen gaan sneller en ale kapsters hoeven minder kracht te zetten met knippen. Dit is wel zo fijn voor de kinderen in de stoel.”

Kappersscharen slijpen Rotterdam 2

Jacqueline
Kinderkapster in Rotterdam

Beoordeling:
5/5
Kappersscharen slijpen Den Haag

Dennis
Kapper in Den Haag

Beoordeling:
5/5

“Zelf heb ik in het verleden nooit geslepen, ik had er altijd een hekel aan! Maar nu heb ik eindelijk iemand gevonden die altijd keurig op tijd is en het slijpen van mij over neemt voor een schappelijke prijs.”

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen en barbiersmessen

Schuiven naar boven