Prijzen

Prijzen

Kappersscharen Slijpen Nederland houdt het graag simpel en overzichtelijk. Daarom bieden wij vaste prijzen aan per type schaar. Geen verassingen achteraf, beloofd.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Te slijpenPrijs ex. BTWPrijs incl. BTW
Kappersschaar€29,50€35,70
Convex kappersschaar (vaak Japanse scharen)€29,50€35,70
Coupeschaar€29,50€35,70
Effileerschaar€29,50€35,70
Tondeuse€17,50€21,17
Verzending/ opsturenPrijs ex. BTWPrijs incl. BTW
*Envelop met antwoordnummervanaf €0,00vanaf €0,00
Afhalen op locatie€9,50€11,50
Verzendkosten pakket€6,50€7,87

*Vanaf 2 scharen rekenen wij geen kosten voor een envelop met antwoordnummer. Bij 1 schaar brengen wij €2,95 exclusief btw in rekening.

Op locatie slijpenPrijs ex. BTWPrijs incl. BTW
Voorrijkosten€29,50€35,70

Afspraak afzeggen of wijzigen?

Heeft u een afspraak voor het slijpen op locatie en deze kan onverhoopt niet doorgaan? Geen probleem. Meld ons maximaal 24 uur van tevoren dat u de afspraak wilt annuleren of wijzigen.

Wanneer wij zonder bericht op locatie komen en de afspraak wordt ter plekke geannuleerd of gewijzigd, brengen wij naast gebruikelijke voorrijkosten ook €75,00 in rekening voor de verloren tijd.

Minimaal orderwaarde op locatie slijpen

Voor het slijpen op locatie hanteren wij een minimale orderwaarde. Om op locatie te slijpen zijn wij extra tijd kwijt voor het voorrijden, opbouwen en afbreken van de slijp-werkruimte. Om deze tijd te compenseren komen vanaf een waarde van minimaal 3 kappersscharen, exclusief de voorrijkosten.

Slijpopdrachten op locatie onder deze orderwaarde, wordt achteraf aangevuld tot het minimum. Hierboven berekenen wij het totale slijpwerk.

Voor het opsturen van pakketten wordt geen minimum orderwaarde gehanteerd.

Waarom berekenen wij voorrijkosten?

Om de service op locatie de bieden maken wij extra kosten. Kosten die wij maken om op locatie te kunnen slijpen zijn bijvoorbeeld; de tijd waarin ons personeel naar je toe rijdt en de tijd die nodig is om de werkplaats in te richten. Maar ook de afschrijving van de bedrijfswagen, kosten voor benzine en afschrijving van de banden spelen een rol.

Om deze kosten deels te compenseren berekenen we voorrijkosten. Deze staat gelijk aan de prijs van het slijpen van 1 kappersschaar.

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen en barbiersmessen

Schuiven naar boven