Op locatie slijpen

Kappersscharen slijpen op uw locatie

Wilt u uw kappersscharen laten slijpen maar deze niet een week kwijt zijn? Dan is het slijpen op locatie een oplossing voor u. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk en brengen de slijpservice naar uw salon.

Wij kunnen bij u op de locatie uw kappersscharen slijpen. In ogenblikken zijn alle scharen scherp en direct klaar voor gebruik. 

Wij regelen alles

Wij nemen alles voor u uit handen. Vanaf 3 scharen komen we al naar u toe. Wanneer wij op uw locatie kappersscharen slijpen nemen wij alle benodigdheden mee. Het enige wat wij nodig hebben is een bureau, goede belichting en toegang tot elektra.

Een schaar slijpen wij binnen 5 minuten helemaal scherp. Bij wijze van spreken is uw schaar binnen een wasbeurt van de klant scherp en klaar voor gebruik. In de tussentijd kunt u eventueel gebruik maken van onze Kyone leenscharen. U of uw medewerkers hoeven dus nooit stil te staan. Uw werk kan gewoon doorgaan.

Uw scharen verlaten nooit de kapsalon. U kunt de scherpe scharen direct gebruiken voor de eerstvolgende klant.

professionele kappersscharen slijper

Waar komen wij?

Wij brengen de slijpservice naar u toe. Wij komen overal binnen de paarse cirkel.

Ligt uw salon niet binnen de cirkel? Stuur dan uw scharen op naar onze slijperij. Lees hier alles over scharen opsturen.

Landkaart Nederland Kappersscharen slijpen op locatie

Bel ons voor een afspraak

Prijzen voor de slijpservice

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen en barbiersmessen

Schuiven naar boven