Wie Zijn Wij

Wie Zijn Wij?

Kappersscharen Slijpen Nederland is de slijpservice voor kappers & barbiers. Het is een service van een professional voor professionals.

Echter begint alles bij een begin. Het slijpen van de scharen wordt door mijzelf, Rick van der Linden, gedaan.

In 2009 ben ik als student voor het eerst met het slijpen in aanraking gekomen. Via een project genaamd “Jong Ondernemen” hebben mijn projectgenoten en ik voor het eerste hand-instrumenten geslepen voor de tandheelkunde. Na het afronden van mijn opleiding is het slijpen bedrijfsmatig doorgegaan als het bedrijf Dutch Dental Instruments.

Sinds de oprichting in 2010, richt Dutch Dental Instruments zich op tandheelkunde en chirurgie. Hierbij slijpen wij instrumenten en gereedschap voor ruim 150 tandartspraktijken, mondhygienepraktijken, privé klinieken en ziekenhuizen. 

Binnen enkele jaren zijn we onze specialisatie gaan verbreden naar kappersscharen.

Wat ooit is begonnen als een project en bijbaan is nu, inmiddels ruim 10 jaar later, uitgelopen tot mijn grote passie. Met veel plezier en kunde slijp ik wekelijks honderden kappersscharen, coupescharen en effileerscharen van collega kappers.

Het slijpen doe ik altijd vanuit 1 uitgangspunt; kwaliteit staat voorop. Mijn missie luidt daarom als volgt:

kappersscharen slijpen Rotterdam

Het leveren van de beste kwaliteit in het slijpen van kappersscharen, zodat de behandeling voor u en uw klanten prettiger, gemakkelijker en vooral efficiënter is.

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen en barbiersmessen

Schuiven naar boven