Wie Zijn Wij

Wie Zijn Wij?

Kappersscharen Slijpen Nederland is de slijpservice voor kappers & barbiers. Het is een service van professionals voor professionals.

Echter begint alles bij een begin. In 2009 is Rick als student voor het eerst met het slijpen in aanraking gekomen. Via een project genaamd “Jong Ondernemen” hebben hij en zijn projectgenoten voor het eerste hand-instrumenten geslepen voor de tandheelkunde. Na het afronden van de opleiding is het slijpen bedrijfsmatig doorgegaan als het bedrijf Dutch Dental Instruments.

Sinds de oprichting in 2010, richt Dutch Dental Instruments zich op tandheelkunde en chirurgie. Hierbij slijpen wij instrumenten en gereedschap voor ruim 450 tandartspraktijken, mondhygienepraktijken, privé klinieken en ziekenhuizen. 

Binnen enkele jaren zijn we onze specialisatie gaan verbreden naar kappersscharen.

Wat ooit is begonnen als een project en bijbaan is nu, inmiddels ruim 10 jaar later, uitgelopen tot onze grote passie. Met veel plezier en kunde slijpen wij wekelijks honderden kappersscharen, coupescharen en effileerscharen van collega kappers.

Het slijpen doen we altijd vanuit 1 uitgangspunt; kwaliteit staat voorop. Onze missie luidt daarom als volgt:

Het leveren van de beste kwaliteit in het slijpen van kappersscharen, zodat de behandeling voor u en uw klanten prettiger, gemakkelijker en vooral efficiënter is.

Onze geschiedenis

kappersscharen slijpen geschiedenis

In 2009 start de slijpservice als schoolproject “Dental Grinding Service”.

In 2010 is de oprichting een feit. Met Dutch Dental instruments slijpen wij chirurgische instrumenten voor ruim 450 ziekenhuizen, oogziekenhuizen, privéklinieken, tandartspraktijken en mondhygiënepraktijken.

In 2016 starten wij met het slijpen van kappersscharen. We richten ons nieuwe merk op: Kappersscharen Slijpen Nederland.

kappersscharen slijpen op locatie start

Wij introduceren als eerste slijperij in de markt het slijpen op locatie. Wij nemen alle benodigdheden mee en slijpen ter plaatse in de salon. Na afloop heeft de kapper direct gebruiken voor de eerstvolgende klant.

haal en breng service kappersscharen slijpen

In 2019 introduceren wij als eerste in de markt de haal & breng service. Wij halen het pakketje in de salon. Slijpen de scharen in onze slijpatelier en retourneren de scharen.

kappersscharen slijpen op locatie

In 2020 breken wij voor het eerste door een magische grens van 10.000 geslepen kappersscharen.

Ons team

kappersscharen slijpen rick

Rick

- Scharenslijper & slijperij eigenaar

kappersscharen slijpen erik

Erik

- Scharenslijper

kappersscharen slijpen bob van der linden (1)

Bob

- Scharenslijper

kappersscharen slijpen miloe

Miloe

- Planning & administratie

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen en barbiersmessen

Schuiven naar boven