Wie zijn wij

Wie Zijn Wij?

Kappersscharen Slijpen Nederland is de slijpservice voor kappers & barbiers. Het is een service van een professional voor professionals. Het slijpen van kappersscharen wordt door mijzelf, Rick van der Linden, gedaan.

Echter begint alles bij een begin. In 2009 ben ik als student voor het eerst met het slijpen in aanraking gekomen. Via een project genaamd “Jong Ondernemen” hebben ik en mijn projectgenoten voor het eerste hand-instrumenten geslepen voor de tandheelkunde. Na het afronden van de opleiding is het slijpen bedrijfsmatig doorgegaan als het bedrijf Dutch Dental Instruments.

Sinds de oprichting in 2010, richt Dutch Dental Instruments zich op tandheelkunde en chirurgie. Hierbij slijp ik instrumenten en gereedschap voor ruim 450 tandartspraktijken, mondhygienepraktijken, privé klinieken en ziekenhuizen. 

Binnen enkele jaren ben ik mijn specialisatie gaan verbreden naar kappersscharen.

Wat ooit is begonnen als een project en bijbaan is nu, inmiddels ruim 10 jaar later, uitgelopen tot onze grote passie. Met veel plezier en kunde slijp ik wekelijks tientallen kappersscharen, coupescharen en effileerscharen van collega kappers.

Het slijpen doe ik altijd vanuit 1 uitgangspunt; kwaliteit staat voorop. Onze missie luidt daarom als volgt:

Het leveren van de beste kwaliteit in het slijpen van kappersscharen, zodat de levensuur van uw schaar extreem wordt verlengd, met als resultaat dat behandeling voor u en uw klanten prettiger, gemakkelijker en vooral efficiënter is.

kappersscharen slijpen

Rick van der Linden

kappersscharen slijpen
kappersscharen slijpen
kappersscharen slijpen

Onze geschiedenis

kappersscharen slijpen geschiedenis

In 2009 start de slijpservice als schoolproject “Dental Grinding Service”.

In 2010 is de oprichting een feit. Met Dutch Dental instruments slijpen wij chirurgische instrumenten voor ruim 450 ziekenhuizen, oogziekenhuizen, privéklinieken, tandartspraktijken en mondhygiënepraktijken.

Kappersscharen slijpen nederland logo

In 2016 starten wij met het slijpen van kappersscharen. We richten ons nieuwe merk op: Kappersscharen Slijpen Nederland.

kappersscharen slijpen op locatie start

Wij introduceren als eerste slijperij in de markt het slijpen op locatie. Wij nemen alle benodigdheden mee en slijpen ter plaatse in de salon. Na afloop heeft de kapper direct gebruiken voor de eerstvolgende klant.

kappersscharen slijpen AMI Kappers

In het jaar 2020 starten wij de samenwerking met AMI Kappers. Wij mogen scharen slijpen voor alle AMI Kappers filialen.

kappersscharen slijpen op locatie

In 2020 breken wij voor het eerste door een magische grens van 3500 geslepen kappersscharen.

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen en barbiersmessen

Schuiven naar boven