Tondeuse Slijpen

Tondeuse Slijpen

Tondeuse slijpen en deze weer een nieuw leven geven? Kappersscharen Slijpen Nederland is gespecialiseerd in het slijpen van tondeuse messen en scheerkoppen. Dit doen wij voor kappers, barbiers, trimsalons ,dierenklinieken en de veeartsenij.

Wat doet u met uw botte tondeuse messen? Vervangt u deze of stuurt u ze tijdens uw vakantie op?

In beide gevallen is de tondeuse slijpservice de oplossing. Met ruim 10 jaar ervaring in het slijpen van scheerkoppen gaan wij uiterst nauwkeurig te werk. Met chirurgische precisie maken wij elke tondeuse weer zo goed als nieuw.

tondeuse slijpen
Tondeuse slijpen

Waarom uw todeuse laten slijpen?

Na verloop van tijd en vele scheerbeurten worden de messen van uw tondeuse bot. Zelf houdt u deze na elke knipbeurtbeurt netjes bij en maakt u deze schoon, maar na verloop van tijd werkt deze niet meer zo goed als dat u zou hopen. Het resultaat zijn trekken en het happen van haren tijdens behandelingen. 

Zelf een tondeuse slijpen is vrijwel onmogelijk. Een scheerkop is aan de binnenzijde hol geslepen. Het is een zeer secuur werk en één foutje kan uw kostbare tondeuse ruïneren. Uw tondeuse laten slijpen door de specialist geeft uw tondeuse een nieuw leven.

De specialist in tondeuse slijpen

Tondeuse slijpen is vakwerk. Wij  zijn de specialist en behandelen uw kostbare gereedschap met grote zorg. 

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het slijpen voor kappers, maar ook voor de tandheelkunde en chirurgie. Door gebruik te maken van de modernste techieken gaan wij zeer nauwkeurig te werk. Zelfs tot in chirurgische precisie. Hierdoor zijn wij dé specialist op dit gebied.

Een greep van de merken die wij dagelijks slijpen zijn Wahl, Moser, Panasonic, Andis, Tondeo en Aesculap. U bent verzekerd dat onderstaande opsomming perfect wordt geslepen:

 • Tondeuse voor kappers & barbiers
 • Tondeuse voor dierenklinieken
 • Scheerkoppen voor veeartsenij

Hoe werkt de slijpservice?

Ons doel is u als kapper te ontzorgen. Met een scherpe tondeuse werkt u prettiger, efficiënter en effectiever. U kunt meer klanten per dag helpen en behandelingen zijn prettiger voor uw klanten.

Wij slijpen tondeuse messen voor alle kappers en barbiers. Door gebruik te makenvan een combinatie tussen een state-of-the-art slijpmachine en handwerk gaan wij zeer nauwkeurig te werk, zodat het resultaat optimaal is: een perfect geslepen tondeuse. Na maken deze helemaal schoon en zetten deze in de olie, zodat het direct klaar voor gebruik is.

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken en bieden drie opties aan:

 • Breng het naar onze slijperij
 • Gebruik ons gratis retour-envelop
 • Haal & Breng Service

Breng het naar onze slijperij

In onze slijperij hebben wij moderne apparatuur om scheerkoppen te slijpen. U kunt uw tondeuse en scheerkoppen bij ons inleveren. Doorgaans zijn deze binnen enkele uren geslepen en gereed voor afhalen.

Gebruik ons gratis retour-envelop

Demonteer de scheerkoppen van de tondeuse. De losse scheerkoppen kunt u in ons envelop versturen.

Het envelop is voorzien van een antwoordnummer. PostNL breng deze altijd naar ons adres. Postzegels zijn niet nodig.

Vraag een envelop aan

Haal & Breng Service

Via de Haal & Breng Service komt wij bij u in de salon een pakket afhalen. Wij slijpen alles in onze slijperij en retourneren deze vervolgens.

Doorgaans is alles binnen een week retour.

Klik op de link voor meer informatie over de Haal & Breng Service.

Welke scheerkoppen kan je laten slijpen

Niet elke scheerkop is geschikt om te laten slijpen. Enkel scheerkoppen met een stelschroef kunnen geslepen worden.

Scheerkoppen zonder stelschroef, waarbij de twee messen middels een veertje op elkaar worden gedrukt, kunnen wij niet slijpen.

tondeuse slijpen

Voor wie is de slijpservice geschikt?

De kappersscharen slijpservice is geschikt voor elke kapper en barbier. Hieronder een overzicht van verschillende type kappers.

 • Kapsalons
 • Zelfstandige kappers
 • Kappers in dienst van een salon
 • Thuiskappers
 • Barbiers
 • Trimsalons
 • Dierenklinieken

Wat kost het?

Plan een afspraak

Bel ons voor een afspraak op:  +31 (0)6 54 20 6334

Plan een slijpopdracht

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen en barbiersmessen

Schuiven naar boven