Barbiersmessen Slijpen

Barbiersmessen slijpen

Barbiersmessen slijpen en ze weer een nieuw leven geven? Kappersscharen Slijpen Nederland is gespecialiseerd in het slijpen van barbiersmessen, scheermessen en alle kappersscharen voor kappers, kapsalons en barbiers. Dit doen wij bij u op locatie of wij halen én brengen ze.

Wat doet u met uw botte barbiersmessen? Slijpt u ze zelf of stuurt u ze tijdens uw vakantie op?

In beide gevallen is de scheermessen slijpservice de oplossing. Met ruim 10 jaar ervaring in het slijpen voor kappers, tandheelkunde en chirurgie gaan wij uiterst nauwkeurig te werk. Met chirurgische precisie maken wij elke schaar weer zo goed als nieuw.

barbiersmes slijpen
Barbiersmessen slijpen

Waarom een barbiersmes laten slijpen?

Na verloop van tijd en vele scheerbeurten wordt het scheermes bot. Zelf houdt u deze na elke scheerbeurt netjes bij met uw strop, maar na verloop van tijd werkt deze niet meer zo goed als dat u zou hopen. Zelf barbiersmessen slijpen kan lastig zijn. Het is een zeer secuur werk en één foutje kan uw scheermes ruïneren. Uw barbiersmes laten slijpen door de specialist kan het scheermes nieuw leven geven.

De specialist in barbiersmessen slijpen

Barbiersmessen slijpen is vakwerk. Wij  zijn de specialist en behandelen uw kostbare gereedschap met grote zorg. 

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het slijpen voor kappers, maar ook voor de tandheelkunde en chirurgie. Door gebruik te maken van de modernste techieken gaan wij zeer nauwkeurig te werk. Zelfs tot in chirurgische precisie. Hierdoor zijn wij dé specialist op dit gebied. Alle scheermessen worden mes en messcherp.

Een greep van de merken die wij dagelijks slijpen zijn Jaguar, Kyone, Nebur, Tondeo, Yoshida, Taisaku, Sakura, Matsuzaki, Mizutani, Prosso, Vern, Joewell en Kasho. U bent verzekerd dat onderstaande opsomming perfect wordt geslepen:

 • Barbiersmessen
 • Scheermessen
 • Kappersscharen
 • Convex kappersscharen
 • Japanse kappersscharen
 • Coupescharen
 • Effileerscharen
 • Trimscharen
 • Tondeuse

Hoe werkt de slijpservice?

Ons doel is u als kapper te ontzorgen. Met scherpe scheermessen werkt u prettiger, efficiënter en effectiever. U kunt meer klanten per dag helpen en behandelingen verlopen veel makkelijk.

Wij slijpen barbiersmessen voor alle kappers en barbiers. Door gebruik te maken van een combinatie tussen een state-of-the-art slijpmachine en handwerk gaan wij zeer nauwkeurig te werk, zodat het resultaat optimaal is: een perfect geslepen scheermes. Na afloop polijsten we het mes en maken we deze schoon zodat het klaar voor gebruik is.

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken en bieden twee opties aan:

 • Bij u op locatie slijpen
 • Opsturen en slijpen in ons atelier
 • Afgeven in onze shop en slijpen in ons atelier

Op uw locatie slijpen

Wanneer we op locatie komen nemen we alle benodigdheden mee. Het enige wat we nodig hebben is een bureau, goede belichting en toegang tot elektra. Binnen een uur zijn alle barbiersmessen geslepen en heeft u het direct weer ter beschikking. De barbiersmessen verlaten nooit uw kapsalon. Alles wat scherp is kan direct gebruikt worden voor de eerstvolgende klant.

Haal & Breng Service

In ons atelier hebben we alle benodigdheden om de barbiersmessen te slijpen. U kunt ze zelf via de post opsturen of gebruik maken van onze Haal & Breng Service. Via DHL kunnen we het pakketje direct bij u in de praktijk af laten halen. Binnen een werkweek zijn uw scharen geslepen en retour.

Klik op de link voor meer informatie over de Haal & Breng Service.

Afgeven in onze shop

Ook kunt u alles afgeven in onze shop. Wij slijpen niet ter plekke. Binnen een werkdag is uw gereedschap geslepen. Wanneer het klaar is kunt u ervoor kiezen deze af te laten halen of op te laten sturen via DHL.

Voor wie is de slijpservice geschikt?

De barbiersmessen slijpservice is geschikt voor elke kapper en barbier. Hieronder een overzicht van verschillende type kappers.

 • Barbiers
 • Kapsalons
 • Zelfstandige kappers
 • Kappers in dienst van een salon
 • Thuiskappers

Wat kost het?

Kappersscharen
Convex kappersscharen
Japanse kappersscharen
Coupescharen
Effileerscharen
Trimscharen
€ 25,00
Scheermessen€ 20,00
Tondeuse€ 15,00
Voorrijden€ 0,00
Verzendkosten€ 6,95

Plan een afspraak

Bel ons voor een afspraak op:  +31 (0)6 54 20 6334

Laat een pakket afhalen door DHL

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen en barbiersmessen

Schuiven naar boven