Knipscharen slijpen

Knipscharen Slijpen

Knipscharen slijpen en ze weer een nieuw leven geven? Kappersscharen Slijpen Nederland is gespecialiseerd in het slijpen van knipscharen, effileerscharen en coupescharen voor kappers, kapsalons en barbiers. Dit doen wij bij u op locatie of wij halen én brengen ze.

Wat doet u met uw botte knipscharen? Slijpt u ze zelf of stuurt u ze tijdens uw vakantie op?

In beide gevallen is de kappersscharen slijpservice de oplossing. Met ruim 10 jaar ervaring in het slijpen voor kappers, tandheelkunde en chirurgie gaan wij uiterst nauwkeurig te werk. Met chirurgische precisie maken wij elke schaar weer zo goed als nieuw.

kappersscharen slijpen op locatie

Waarom knipscharen laten slijpen?

Na verloop van tijd en vele knipbeurten wordt uw schaar bot. Zelf houdt u deze na elke knipbeurtbeurt netjes bij en maakt u deze schoon, maar na verloop van tijd werkt deze niet meer zo goed als dat u zou hopen. Zelf knipscharen slijpen kan lastig zijn. Het is een zeer secuur werk en één foutje kan uw kostbare schaar ruïneren. Uw knipschaar laten slijpen door de specialist geeft uw schaar een nieuw leven.

De specialist in knipscharen slijpen

Knipscharen slijpen is vakwerk. Wij  zijn de specialist en behandelen uw kostbare gereedschap met grote zorg. 

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het slijpen voor kappers, maar ook voor de tandheelkunde en chirurgie. Door gebruik te maken van de modernste techieken gaan wij zeer nauwkeurig te werk. Zelfs tot in chirurgische precisie. Hierdoor zijn wij dé specialist op dit gebied.

Een greep van de merken die wij dagelijks slijpen zijn Jaguar, Kyone, Nebur, Tondeo, Yoshida, Taisaku, Sakura, Matsuzaki, Mizutani, Prosso, Vern, Joewell en Kasho. U bent verzekerd dat onderstaande opsomming perfect wordt geslepen:

 • Kappersscharen
 • Convex kappersscharen
 • Japanse kappersscharen
 • Coupescharen
 • Effileerscharen
 • Trimscharen
 • Scheermessen en barbiersmessen
 • Tondeuse
professionele kappersscharen slijperij

Hoe werkt de slijpservice?

Ons doel is u als kapper te ontzorgen. Met scherpe scharen werkt u prettiger, efficiënter en effectiever. U kunt meer klanten per dag helpen en behandelingen verlopen veel makkelijk.

Wij slijpen knipscharen voor alle kappers en barbiers. Door gebruik te makenvan een combinatie tussen een state-of-the-art slijpmachine en handwerk gaan wij zeer nauwkeurig te werk, zodat het resultaat optimaal is: een perfect geslepen knipschaar. Na afloop polijsten we de schaar, maken we de schaar schoon, lijnen wij het uit en richten we het opnieuw, zodat het klaar voor gebruik is.

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken en bieden twee opties aan:

 • Bij u op locatie slijpen
 • Opsturen en slijpen in ons atelier
 • Afgeven in onze shop en slijpen in ons atelier

Slijpen in onze slijperij

U kunt uw kappersscharen afgeven in onze slijperij. De locatie is elke doordeweekse dag geopend om scharen af te geven.

De slijper is zelf elke woensdag aanwezig. Alle afgegeven scharen liggen woensdagmiddag klaar om afgehaald te worden.

Wanneer scharen op woensdag worden afgegeven worden ze direct voor u geslepen. Hier kunt u op wachten onder genot van een kopje koffie. 

Heeft u haast of spoed? Neem dan telefonisch contact op voor een afspraak.

Scharen naar ons opsturen

In ons atelier hebben we alle benodigdheden om de knipscharen te slijpen. U kunt ze zelf via de post opsturen of gebruik maken van onze Haal & Breng Service. Via DHL kunnen we het pakketje direct bij u in de praktijk af laten halen. Binnen een werkweek zijn uw scharen geslepen en retour.

Klik op de link voor meer informatie over de scharen opsturen.

Op uw locatie slijpen

Wanneer we op locatie komen nemen we alle benodigdheden mee. Het enige wat we nodig hebben is een bureau, goede belichting en toegang tot elektra. Binnen een uur zijn alle convex scharen geslepen en heeft u het direct weer ter beschikking. De concex scharen verlaten nooit uw kapsalon. Alles wat scherp is kan direct gebruikt worden voor de eerstvolgende klant.

Wij komen op locatie vanaf 3 scharen. Hiervoor rekenen wij geen extra voorrijkosten

Voor wie is de slijpservice geschikt?

De kappersscharen slijpservice is geschikt voor elke kapper en barbier. Hieronder een overzicht van verschillende type kappers.

 • Kapsalons
 • Zelfstandige kappers
 • Kappers in dienst van een salon
 • Thuiskappers
 • Barbiers

Plan een afspraak

Bel ons voor een afspraak op:  +31 (0)6 54 20 6334

Plan een slijpopdracht

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen

Schuiven naar boven