Kappersscharen Slijpen

Kappersscharen Slijpen

Kappersscharen slijpen en ze weer een nieuw leven geven? Kappersscharen Slijpen Nederland is gespecialiseerd in het slijpen van kappersscharen, effileerscharen en coupescharen voor kappers, kapsalons en barbiers. Dit doen wij bij u op locatie of wij halen én brengen ze.

Wat doet u met uw botte kappersscharen? Slijpt u ze zelf of stuurt u ze tijdens uw vakantie op?

In beide gevallen is de kappersscharen slijpservice de oplossing. Met ruim 10 jaar ervaring in het slijpen voor kappers, tandheelkunde en chirurgie gaan wij uiterst nauwkeurig te werk. Met chirurgische precisie maken wij elke schaar weer zo goed als nieuw.

kappersscharen slijpen
Kappersscharen Slijpen

Waarom kappersscharen laten slijpen?

Na verloop van tijd en vele knipbeurten wordt uw schaar bot. Zelf houdt u deze na elke knipbeurtbeurt netjes bij en maakt u deze schoon, maar na verloop van tijd werkt deze niet meer zo goed als dat u zou hopen. Zelf kappersscharen slijpen kan lastig zijn. Het is een zeer secuur werk en één foutje kan uw kostbare schaar ruïneren. Uw kappersschaar laten slijpen door de specialist geeft uw schaar een nieuw leven.

De specialist in kappersscharen slijpen

Kappersscharen slijpen is vakwerk. Wij  zijn de specialist en behandelen uw kostbare gereedschap met grote zorg. 

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het slijpen voor kappers, maar ook voor de tandheelkunde en chirurgie. Door gebruik te maken van de modernste techieken gaan wij zeer nauwkeurig te werk. Zelfs tot in chirurgische precisie. Hierdoor zijn wij dé specialist op dit gebied.

Een greep van de merken die wij dagelijks slijpen zijn Jaguar, Kyone, Nebur, Tondeo, Yoshida, Taisaku, Sakura, Matsuzaki, Mizutani, Prosso, Vern, Joewell en Kasho. U bent verzekerd dat onderstaande opsomming perfect wordt geslepen:

 • Kappersscharen
 • Convex kappersscharen
 • Japanse kappersscharen
 • Coupescharen
 • Effileerscharen
 • Trimscharen
 • Scheermessen en barbiersmessen
 • Tondeuse

Hoe werkt de slijpservice?

Ons doel is u als kapper te ontzorgen. Met scherpe scharen werkt u prettiger, efficiënter en effectiever. U kunt meer klanten per dag helpen en behandelingen verlopen veel makkelijk.

Wij slijpen kappersscharen voor alle kappers en barbiers. Door gebruik te makenvan een combinatie tussen een state-of-the-art slijpmachine en handwerk gaan wij zeer nauwkeurig te werk, zodat het resultaat optimaal is: een perfect geslepen kappersschaar. Na afloop polijsten we de schaar, maken we de schaar schoon, lijnen wij het uit en richten we het opnieuw, zodat het klaar voor gebruik is.

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken en bieden drie opties aan:

 • Bij u op locatie slijpen
 • Opsturen en slijpen in ons atelier
 • Afgeven in onze shop en slijpen in ons atelier

Op uw locatie slijpen

Wanneer we op locatie komen nemen we alle benodigdheden mee. Het enige wat we nodig hebben is een bureau, goede belichting en toegang tot elektra. Binnen een uur zijn alle scharen geslepen en heeft u het direct weer ter beschikking. De scharen verlaten nooit uw kapsalon. Alles wat scherp is kan direct gebruikt worden voor de eerstvolgende klant.

Haal & Breng Service

In ons atelier hebben we alle benodigdheden om de scharen te slijpen. U kunt ze zelf via de post opsturen of gebruik maken van onze Haal & Breng Service. Via DHL kunnen we het pakketje direct bij u in de praktijk af laten halen. Binnen een werkweek zijn uw scharen geslepen en retour.

Klik op de link voor meer informatie over de Haal & Breng Service.

Afgeven in onze shop

Ook kunt u alles afgeven in onze shop. Wij slijpen niet ter plekke. Binnen een werkdag is uw gereedschap geslepen. Wanneer het klaar is kunt u ervoor kiezen deze af te laten halen of op te laten sturen via DHL.

Voor wie is de slijpservice geschikt?

De kappersscharen slijpservice is geschikt voor elke kapper en barbier. Hieronder een overzicht van verschillende type kappers.

 • Kapsalons
 • Zelfstandige kappers
 • Kappers in dienst van een salon
 • Thuiskappers
 • Barbiers

Plan een afspraak

Bel ons voor een afspraak op:  +31 (0)6 54 20 6334

Plan een slijpopdracht

Kappersscharen Slijpen Nederland

Veruit de beste slijpservice voor kappersscharen en barbiersmessen

Schuiven naar boven